Snakk om en enkel og fantastisk god variasjon – de holder seg også godt.
Dette trenger du:
- 1 pose Knekkebrødmiks (430 gram)
- 180 gram Müsli med chia eller kun glutenfrie havregryn
- 2 små bokser cottage cheese (500 gram)
- 4 egg
- 1,5 ts bakepulver
- 1 ts salt
- En liten eske rosiner (125g) – rosiner kan droppes eller byttes ut med annen type tørket frukt som aprikos, tranebær, goji bær, fiken, alt etter hva du liker og hva som frister.
Dette gjør du:
- Bruk en blender til å blande cottage cheese, egg, bakepulver, og salt til en glatt masse. Tilsett så knekkebrød miks, havregryn og eventuelle rosiner og bland godt sammen til det blir en fast masse.
- Bruk hendene og form rundstykker som du legger på stekebrett kledd med bakepapir. Jeg fikk totalt 14 rundstykker ut av denne deigen.
- Stekes på 180 grader varmluft i ca 20 min – følg alltid med på steketiden da den varierer både i forhold til ovn og størrelsen på rundstykkene.
- Avkjøl lett på rist før du nyter med ditt favorittpålegg! Smaker himmelsk med Snøfrisk og litt urter!
God fornøyelse!