25/09/2019 av Det Glutenfrie Verksted
Glutenfrie bruschetta
En liten forrett, eller snacks som alle kan spise!!
Skikkelig digg er det også! ;) 2 pk Brødskiver gjør denne glutenfri på 1-2-3.
Du trenger til ca 4 pers forrett:
- 2-3 pk 2 pk Brødskiver Glutenfri på 1-2-3
- Olivenolje
- Ferske tomater i ulike farger og størrelser
- litt havsalt
- litt pepper
- friske urter som basilikum, timian og/ eller oregano
Dette gjør du:
- Sett stekeovnen på grill, alternativt bruk en stekepanne type med grillriller
- Ta litt olivenolje over brødskivene og legg i varm ovn eller på stekepannen.
- Stek til brødskivene er gyldne før du snur de.
- Risle så olivenolje over den andre siden og stek til den får en fin og gylden farge.
- Brødskivene legges på en rist slik at de forblir tørre mens du gjør klart resten
- Del tomater opp i ønsket størrelse
- Del opp brødskivene i ønskede størrelser (minimum 3 biter pr skive)
- Fordel tomater på brødbitene
- Ringle litt olivenolje over
- Strø litt havsalt og kvern litt pepper over
- Tilslutt pynter du med friske urter.
Så enkelt, og så utrolig godt! <3
God fornøyelse!
Produktinfo:
2 pk brødskiver glutenfri på 1-2-3 er i tillegg lavFODMAP for deg som trenger det.Du finner den i Meny, og de store Kiwi, i tillegg til COOP Obs, Mega og Ekstra fra uke 8 2019.