Glutenfrie bruschetta

Glutenfrie bruschetta

En liten forrett, eller snacks som alle kan spise!!

Skikkelig digg er det også! ;) 2 pk Brødskiver gjør denne glutenfri på 1-2-3.

Du trenger til ca 4 pers forrett:

  • 2-3 pk 2 pk Brødskiver Glutenfri på 1-2-3
  • Olivenolje
  • Ferske tomater i ulike farger og størrelser
  • litt havsalt
  • litt pepper
  • friske urter som basilikum, timian og/ eller oregano

Dette gjør du:

  • Sett stekeovnen på grill, alternativt bruk en stekepanne type med grillriller
  • Ta litt olivenolje over brødskivene og legg i varm ovn eller på stekepannen.
  • Stek til brødskivene er gyldne før du snur de.
  • Risle så olivenolje over den andre siden og stek til den får en fin og gylden farge.
  • Brødskivene legges på en rist slik at de forblir tørre mens du gjør klart resten
  • Del tomater opp i ønsket størrelse
  • Del opp brødskivene i ønskede størrelser (minimum 3 biter pr skive)
  • Fordel tomater på brødbitene
  • Ringle litt olivenolje over
  • Strø litt havsalt og kvern litt pepper over
  • Tilslutt pynter du med friske urter.

Så enkelt, og så utrolig godt! <3

God fornøyelse!

Produktinfo:

2 pk brødskiver glutenfri på 1-2-3 er i tillegg lavFODMAP for deg som trenger det.

Du finner den i Meny, og de store Kiwi, i tillegg til COOP Obs, Mega og Ekstra fra uke 8 2019.