Spinatpannekaker

Spinatpannekaker

Snakk om energiboost ;) - pannekaker tilsatt frisk spinat. Grønt, fresht og ganske så godt!

Dette trenger du til 9-10 pannekaker:

  • 1/2 pose Pannekakemiks fra Det Glutenfrie Verksted (180 gram)
  • 3 egg
  • 3 dl melk
  • 65 gram frisk spinat
  • en klype havsalt
  • Litt smør til steking

Dette gjør du:

  • Følg samme fremgangsmåte som for vanlige pannekaker;
  • Bland egg, melk, havsalt og pannekakemiks og tilsett så den friske spinaten
  • For å få en jevn fin rører bruker du en blender.
  • Varm opp stekepannen (jeg syntes det ble best resultat med ganske høy varme)
  • Stekes fortløpende og legges oppå hverandre slik at det holder seg myke og varme

Finn frem det du måtte ønske å tilbehør. Jeg syntes det ble en skikkelig god kombinasjon med sprøstekt parmaskine og chorizopølse, revet parmesan, litt sennep, urter og litt salat. Bare til å rulle sammen å nyte fortløpende. 

Morsom farge og mange gode smaker - og har du småtasser i huset så kommer du vel ikke unna historien om Skippern... ;)

God fornøyelse!