11/10/2019 av Det Glutenfrie Verksted
Spinatpannekaker
Snakk om energiboost ;) - pannekaker tilsatt frisk spinat. Grønt, fresht og ganske så godt!
Dette trenger du til 9-10 pannekaker:
- 1/2 pose Pannekakemiks fra Det Glutenfrie Verksted (180 gram)
- 3 egg
- 3 dl melk
- 65 gram frisk spinat
- en klype havsalt
- Litt smør til steking
Dette gjør du:
- Følg samme fremgangsmåte som for vanlige pannekaker;
- Bland egg, melk, havsalt og pannekakemiks og tilsett så den friske spinaten
- For å få en jevn fin rører bruker du en blender.
- Varm opp stekepannen (jeg syntes det ble best resultat med ganske høy varme)
- Stekes fortløpende og legges oppå hverandre slik at det holder seg myke og varme
Finn frem det du måtte ønske å tilbehør. Jeg syntes det ble en skikkelig god kombinasjon med sprøstekt parmaskine og chorizopølse, revet parmesan, litt sennep, urter og litt salat. Bare til å rulle sammen å nyte fortløpende.
Morsom farge og mange gode smaker - og har du småtasser i huset så kommer du vel ikke unna historien om Skippern... ;)
God fornøyelse!