07/10/2019 av Det Glutenfrie Verksted
Rundstykker u/gjær
Endelig vil sikkert noen av dere si? Mange må holde seg unna gjær og da vil denne miksen være et fint alternativ for deg.
GLUTENFRI RUNDSTYKKE-MIKS UTEN GJÆR
Miksen inneholder blant annet sammalt rismel, solsikkefrø, linfrø, sesamfrø og surdeigs pulver basert på quinoa som gjør denne miksen til en god kostfiberkilde. I tillegg er det lavt innhold av sukker og mettet fett.
ENKLE Å TILBEREDE
Enkel å tilberede er den også – tilsett kun 5 dl kaldt vann, bland godt i kjøkkenmaskin i 2 min og lag ferske rundstykker på et øyeblikk. Prøv gjerne miksen som brød også – like godt!
INGREDIENSER I GLUTENFRIE RUNDTSTYKKER UTEN GJÆR
Sammalt rismel*, maisstivelse*, maismel*, quinoa surdeigspulver*(quinoamel*, rismel*, startkultur), solsikkefrø*, linfrø*, fortykner:johannesbrødkjernemel*, sesam*, havsalt, bakepulver (hevemiddel: monokaliumtartrat, maisstivelse*), fortykningsmiddel: xanthangummi.
*Fra sertifisert økologisk jordbruk.
NÆRINGSBEREGNING (PR 100G MIKS)
Energi 1550 kJ (369 kcal)
Fett 7,8 g
Mettet fett 1 g
Karbohydrater 63 g
Sukkerarter 1,3 g
Fiber 6,5 g
Protein 7,7 g
Salt 2,6 g