07/10/2019 av Det Glutenfrie Verksted
Focaccia
Nybakt, fersk og duftende Focaccia? Nammm… Det er noe med å ha muligheten til en variasjon, og denne miksen synes jeg byr på masse. Enkel å bake, enkel å variere basert på dine ønsker og kreativitet, en lykke å servere og passer til alt fra tapas, grill, nattmat, matpakke, turmat osv. Eller gjør det enkelt og server nybakt focaccia med aioli – nesten litt lykke over det.
UTEN
Gjær*), egg, laktose og hvete i tillegg til at den er vegansk og kolestrolfri
*) gjær tilsettes ved baking
INGREDIENSER I GLUTENFRI FOCACCIA
Maisstivelse*, sammalt rismel*, sammalt hirsemel*, malt loppefrøskall*, havsalt, fortykningsmiddel (guarkjernemel*).
*Fra sertifisert økologisk jordbruk
NÆRINGSBEREGNING (PR 100G MIKS)
Energi 1433 kJ (338 kcal)
Fett 0,7 g
Mettet fett 0,2 g
Karbohydrater 77,8 g
Sukkerarter 0,2 g
Fiber 5,5 g
Protein 2,3 g
Salt 2,1 g