Focaccia

Focaccia

Nybakt, fersk og duftende Focaccia? Nammm… Det er noe med å ha muligheten til en variasjon, og denne miksen synes jeg byr på masse. Enkel å bake, enkel å variere basert på dine ønsker og kreativitet, en lykke å servere og passer til alt fra tapas, grill, nattmat, matpakke, turmat osv. Eller gjør det enkelt og server nybakt focaccia med aioli – nesten litt lykke over det.

UTEN

Gjær*), egg, laktose og hvete i tillegg til at den er vegansk og kolestrolfri

*) gjær tilsettes ved baking

INGREDIENSER I GLUTENFRI FOCACCIA

Maisstivelse*, sammalt rismel*, sammalt hirsemel*, malt loppefrøskall*, havsalt, fortykningsmiddel (guarkjernemel*). 

*Fra sertifisert økologisk jordbruk

NÆRINGSBEREGNING (PR 100G MIKS)

Energi 1433 kJ (338 kcal)

Fett 0,7 g

Mettet fett 0,2 g

Karbohydrater 77,8 g

Sukkerarter 0,2 g

Fiber 5,5 g

Protein 2,3 g

Salt 2,1 g