Pannekaker

Pannekaker

Glade barn?

GLUTENFRI OG ØKOLOGISK PANNEKAKE-MIKS

Med denne miksen tror jeg faktisk det kan garanteres – det blir mer enn nok til alle, ca 15 pannekaker av en pose. Stek og server til middag med en deilig suppe til, eller hvorfor ikke bare lage blåbær pannekaker?

SERVER GLUTENFRIE PANNEKAKER TIL LUNSJ ELLER MIDDAG

Eller prøv en ny variant med snøfrisk, salat, parma skinke til lunsj – en litt utradisjonell måte å servere pannekaker på og veeeldig godt.

INGREDIENSER I GLUTENFRIE PANNEKAKER

Rismel*, sammalt rismel*, tapiokastivelse*, bakepulver (hevemiddel: natriumhydrogenkarbonat), surhetsregulerende middel:kremotartari, maismel*), havsalt. 

*Fra sertifisert økologisk jordbruk.

NÆRINGSBEREGNING (PR 100G MIKS)

Energi 1567 kJ (369 kcal)

Fett 1,5 g

Mettet fett 0,4 g

Karbohydrater 82 g

Sukkerarter 0,3 g

Fiber 2,2 g

Protein 6,5 g

Salt 0,5 g