07/10/2019 av Det Glutenfrie Verksted
Glutenfrie cookies
Cookie miksen fra Det Glutenfrie Verksted er det mange av dere som har etterspurt. Nå som den er tatt ut av produksjon, og ferdig miks ikke er å få tak i lenger, deler jeg oppskriften med deg her :)
Dette trenger du:
- 150 gram mykt smør
- 180 gram havregryn, glutenfrie
- 100 gram rårørsukker
- 60 gram Maismel Det Glutenfrie Verksted
- 60 gram Rismel Fullkorn Det Glutenfrie Verksted
- 2 ts vaniljesukker
- 1/2 ts havsalt
- 2 egg
- Til pynt (om du vil):
- Bland gjerne inn sjokoladelinser, nøtter, epler eller tranebær om du ønsker.
Dette gjør du:
- Sett ovnen på 190 grader
- Mål opp havregryn, rismel, maismel, vaniljesukker og havsalt og bland
- Mos gjerne havregrynene litt med hendene
- Tilsett mykt smør og egg
- Bland godt i kjøkkenmaskinen, eller bruk hendene (litt grisete men funker fint om du ikke har kjøkkenmaskin)
- Bruk en spiseskje til å ta ønsket mengde deig og form med hendene
- Legges på stekebrett kledd med bakepapir
- Stekes i 12-15 min, følg med på tiden.
- Avvkjøles på rist
Nyyytes! God fornøyelse! :)