07/10/2019 av Det Glutenfrie Verksted
Fiberbrød
Vi blir vel alle litt lei av det daglige brødet og dette brødet gir en deilig variasjon. Smaker skikkelig godt både til frokost, lunsj og kvelds men også til ost om du ikke har funnet et godt alternativ til kjeks.
TILSETT FRUKT, OG FÅ ET SAFTIG MÜSLIBRØD
Lurt å variere litt synes jeg. Denne miksen kan du også variere med å for eksempel tilsette tørket frukt – da får du et saftig og nydelig Müslibrød. Du kan også tilsette flere typer nøtter for en variasjon.
UTEN
Gjær*), egg, laktose og hvete i tillegg til å være vegansk og kolestrolfri.
*) gjær tilsettes miksen ved baking.
INGREDIENSER I GLUTENFRITT FIBERBRØD
Sammalt rismel*(36,2%), solsikkekjerner (25%), maisstivelse*, malte linfrø* (9%), linfrø*8%, bokhvete surdeigspulver* (bokhvetemel*, quionamel*, startkultur), havsalt, rårørsukker*, instant karamel* (karamel*, maltodextrin*) fortykningsmiddel (guarkjernemel*).
*Fra sertifisert økologisk jordbruk.
NÆRINGSBEREGNING (PR 100G MIKS)
Energi 1804 kJ (429 kcal)
Fett 19 g
Mettet fett 2,3 g
Karbohydrater 47 g
Sukkerarter 2,8 g
Fiber 7,8 g
Protein 13,0 g
Salt 1,9 g