01/10/2019 av Det Glutenfrie Verksted
Brytebrød
Lag glutenfritt brytebrød med focacciamiks. Superhyggelig å servere denne varianten av Loff-miksen.
Dette trenger du:
- 1 pose Focaccia miks
- 1 pk tørrgjær eller 1/2 pk fersk gjær
- 20 gram smeltet smør
- 150 gram kesam (naturell Skyr funker også)
- 3,5 dl lunkent vann
- 1 kakeform 24 cm
- 1 bakeark
Dette gjør du:
- Følg fremgangsmåten på baksiden av focaccia-miksen.
- Legg et bakeark i kakeformen og form runde boller som du så legger i formen. Jeg starter med en i midten og fyller på derifra.
- Sett til heving – min 30 min og stek på 200 grader på hakket under midten av ovnen.
- Pensle gjerne med litt olje og eller vann og strø på ønskede frø.
- Stekes i ca 25 min men følg med da steketiden varierer fra ovn til ovn.
Denne går unna - riktig god fornøyelse!