07/10/2019 av Det Glutenfrie Verksted
Bananpannekaker
Lyst på noe godt, raskt og enkelt? Prøv denne varianten av pannekaker! Og har du noen bananer som er litt vell brune så er dette den beste måten å gjøre nytte av de på.
Dette trenger du:
- 240 gram Pannekakemiks Det Glutenfrie Verksted
- 1,5 ts bakepulver
- 1,5 ts kanel
- 1 ts vaniljesukker
- 3 egg
- 3,4 dl melk
- 2 modne bananer
- Litt smør til steking
- Friske bær, lønnesirup til servering
Dette gjør du:
- Bland de tørre ingrediensene i en bolle.
- Visp sammen egg og melk og tilsett moste bananer (lurt å mose disse i en skål først for å unngå for store klumper).
- Rør melkeblandingen sammen med de tørre ingrediensene og stek pannekaker i en varm stekepanne til de får en gyllenbrun farge.
- Serveres så med det som frister mest som for eksempel friske bær og litt lønnesirup, eller friske bær/ syltetøy og litt rømme eller rett og slett som de er. Tror disse kan smake godt i matpakken også jeg.
Riktig god fornøyelse! Inspirasjon til denne oppskriften fant jeg på godt.no.