Brytebrød

Brytebrød

Lag glutenfritt brytebrød med focacciamiks. Superhyggelig å servere denne varianten av Loff-miksen.

Dette trenger du:

  • 1 pose Focaccia miks
  • 1 pk tørrgjær eller 1/2 pk fersk gjær
  • 20 gram smeltet smør
  • 150 gram kesam (naturell Skyr funker også)
  • 3,5 dl lunkent vann
  • 1 kakeform 24 cm
  • 1 bakeark

Dette gjør du:

  • Følg fremgangsmåten på baksiden av focaccia-miksen.
  • Legg et bakeark i kakeformen og form runde boller som du så legger i formen. Jeg starter med en i midten og fyller på derifra.
  • Sett til heving – min 30 min og stek på 200 grader på hakket under midten av ovnen.
  • Pensle gjerne med litt olje og eller vann og strø på ønskede frø.
  • Stekes i ca 25 min men følg med da steketiden varierer fra ovn til ovn.

Denne går unna - riktig god fornøyelse!